Bug Report - Forum
Monday, 02.20.2017, 8:57 PM
The Lost Chapter DLC Site
Welcome to our site! Here, you will find all information on "Oblivion: TLC" expansion pack.
Welcome Guest | RSS
Main | Bug Report - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » The Lost Chapter » Discussion » Bug Report
Bug Report
Ghi102Date: Monday, 05.31.2010, 3:54 AM | Message # 1
Sergeant
Group: Checked
Messages: 32
Reputation: 1
Status: Offline
Hey I have a bug to report, when I'm in Anvil Castle, when I approach the throne room (and I get a quest pop-up), the game CTDs. I TCLed my way over there and I saw many mesh missing as well as a part of the castle missing. I tried checking the esp, but for some reason it does not open. Anyways I'll see if I can do something with the esp.

Edit: I checked in the esp, when I try to enter the room it tells me that there is a billion problems with a storm atronach animation or something like that. Even if I say yes to all, it keeps popping problems.

Message edited by Ghi102 - Monday, 05.31.2010, 4:21 AM
 
CrappynightDate: Wednesday, 06.02.2010, 10:07 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: TLC Team
Messages: 41
Reputation: 0
Status: Offline
Ok, I've fixed this bug. Should work fine now. I've uploaded patched version to nexus and .esp file too.

 
Ghi102Date: Sunday, 06.06.2010, 3:08 AM | Message # 3
Sergeant
Group: Checked
Messages: 32
Reputation: 1
Status: Offline
There’s still a crash at exactly the same area. Also some of the mesh for the characters is missing (see pictures).

Here are the errors I get when getting in the cell with the TESCS:
Actor ‘aoabloodgolemanvil’ needs to have a ‘skeleton*.nif’ model instead of ‘creatures\stormatronach\REDskeleton.nif’.

Model Load error: in ‘creature\stormatronach\REDskeleton.nif’ Will use default object Marker_Error.nif.

Could not find node extra data for ‘BASE ‘creatures\stormatronach\REDskeleton.nif’

NiControllersSequence::StoreTargets ‘creatures\stormatronach\runforward.kf’ failed to find target with the following identifiers: m_pcAVobjectname m_pcCtlrType m_pcPropertyType(null) Bip01 (there are every body parts named after Bip01 and it goes on forever) NiTransformController

Model Load Error: in Dungeons\Ruininteriors\Traps\RuinsRoomCeilingTrapB.NIF Will use default object Marker_Error.nif.

Model Load Error: in Dungeons\Ruininteriors\Traps\RuinsRoomCeilingTrapA.NIF Will use default object Marker_Error.nif.

I tcled my way throught the castle until I reached the smuggles cave (no idea if it’s part of the mod). Everything seems find but here are ingame screenshot bugs (the mesh problem of the guards were there before the patch):
http://img197.imageshack.us/img197/1540/screenshot3on.png
http://img25.imageshack.us/img25/9726/screenshot2wz.png
http://img340.imageshack.us/img340/6608/screenshot1jb.png
http://img443.imageshack.us/img443/6673/screenshot0q.png
http://img130.imageshack.us/img130/4461/screenshot5sy.png
http://img97.imageshack.us/img97/8862/screenshot6g.png
http://img694.imageshack.us/img694/521/screenshot4pn.png
http://img266.imageshack.us/img266/7494/screenshot1s.png
http://img375.imageshack.us/img375/1241/screenshot0j.png

I’ll post on TESnexus after this, TLC website bugs too much.

The problem is linked to the blood golem’s mesh and skeleton. If you open the monster or the room it’s in (in the TEScs), it sends billions of error.

Message edited by Ghi102 - Sunday, 06.06.2010, 4:09 AM
 
LordArcaneDate: Monday, 06.07.2010, 5:27 PM | Message # 4
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
I have the same problem i crash right when i enter the castles main hall.
 
CrappynightDate: Friday, 06.11.2010, 5:34 PM | Message # 5
Lieutenant
Group: TLC Team
Messages: 41
Reputation: 0
Status: Offline
Rename the .bsa archive, so I would be the same as .esp

tlc2.esp
tlc2.bsa

Try this one.


 
glory77Date: Friday, 10.01.2010, 8:23 AM | Message # 6
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
I have the same problem. I've renamed the file, and the game still crashes after the blood golem (which shows up as an exclamation point) is killed.
 
Forum » The Lost Chapter » Discussion » Bug Report
Page 1 of 11
Search:

The contents of this site are the property of the TLC team. ©